Interesseret i KINTO Join?

 

KINTO Join forbinder dine medarbejdere, der gerne vil køre sammen. Vores smarte app er udstyret med unik teknologi, der kan verificere, hvem der kører med og hvor meget CO2 der spares. Som arbejdsgiver har du mulighed for at tilbyde reserverede parkeringspladser til dem, der benytter KINTO Join samkørsel. 

Vil du mindske din virksomheds CO2-udledning på en nem og verificerbar måde, og samtidig gøre det nemt for medarbejderne at køre sammen? 

Udfyld nedenstående formular – så holder vi dig opdateret omkring KINTO Join.

Samtykke

Markedsføringsmæssigt vil mit samtykke kun blive brugt til den kommunikation, jeg selv vælger nedenfor og kun fra de dele af Kinto organisationen, jeg i forvejen har en relation til. Mit samtykke vil derfor ikke blive brugt til overdreven markedsføring.

Jeg afgiver samtykke til, at KINTO-organisationen og dens samarbejdspartnere (i alt 45 juridiske enheder) 1) må kontakte mig elektronisk*, pr. brev og pr. telefon samt behandle, herunder indbyrdes videregive, mine personoplysninger 2) i relation til de tilvalgte bil- og mobilitetsrelaterede produkter og tjenester 3) nævnt nedenfor. Behandlingen sker i overensstemmelse med KINTOs privatlivspolitik.

Jeg kan altid kontakte KINTO-organisationen vedrørende mine data og mit samtykke. Jeg kan altid tilbagekalde mit samtykke ved at kontakte KINTO organisationen enten pr. e-mail, telefon eller ved personligt fremmøde.

KINTO-organisationen må bruge mit samtykke til at spørge mig, om jeg ønsker at opdatere mit samtykke mht. nye samarbejdspartnere, produkter eller kontaktformer.

Jeg kan altid kontakte KINTO-organisationen vedrørende mine data og mit samtykke. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke ved at kontakte KINTO organisationen enten pr. e-mail, telefon eller ved personligt fremmøde.

KINTO-organisationen må desuden bruge mit samtykke til at spørge mig, om jeg ønsker at opdatere mit samtykke mht. nye samarbejdspartnere, produkter eller kontaktformer.

* F.eks. e-mails, notifikationer, push-beskeder, sms/mms, widgets, apps, Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Snapchat, Pinterest, TikTok, blogs, vlogs (videoblogs på f.eks. Youtube), online spil og Internettet.

Om at min bil er klar til afhentning mv. (4)
Vær blandt de første til at modtage tilbud og nyheder vedrørende bil- og mobilitetsrelaterede produkter og tjenester (5)
Markedsundersøgelser med marketing-, reklame- eller salgsfremmende indhold (6)
Indbydelser til arrangementer og mulighed for at vinde præmier (7)

1) “KINTO-organisationen” omfatter pt. KINTO (selvstændigt brand), autoriserede Toyota forhandlere og Toyota reparatører i Danmark/Færøerne (i alt 35 juridiske enheder), autoriserede Lexus forhandlere og Lexus reparatører i Danmark/Færøerne, Toyota Danmark A/S, Lexus Danmark A/S, Toyota Motor Europe nv/sa., Toyota Financial Services Danmark A/S, Lexus Financial Services Danmark A/S, Toyota Insurance Management SE, Lexus Insurance Management SE (selvstændigt brand), Toyota Fleet Management GmbH og KINTO-organisationens samarbejdspartnere. KINTO-organisationens “samarbejdspartnere” omfatter pt. Kinto Join Ltd., samt Codan A/S. Toyota forhandlere og Toyota reparatører, samt Lexus forhandlere og Lexus reparatører er selvstændige juridiske enheder, som samtykket også gælder i forhold til efter evt. ophør som hhv. Toyota- eller Lexus forhandler eller reparatør.

2) f.eks. kontaktoplysninger (navn, e-mail, adresse, telefonnummer mv. og GPS lokationsdata), oplysninger om min bil (herunder billeder og video af bilen) og min brug af hhv. bil samt fysiske og digitale tjenester, der udbydes af KINTO-organisationen (f.eks. oplysninger fra forhandler om værkstedsbesøg, via cookies fra hjemmesider, feedback vedrørende KINTO-organisationen mv.).

3) Mobilitetsrelaterede produkter og tjenester er finansiel- og operationel leasing, abonnementsleje, samkørsel, deling af køretøjer, udbud af lift, taxitjenester og produkter og tjenester relateret hertil. Bilrelaterede produkter og tjenester er biler, værkstedsydelser, tilbehør, leasing, finansiering, forsikring og vejhjælp, der markedsføres for mærkerne KINTO, Toyota og Lexus.

4) f.eks. minde mig om, at min bil skal til service, en aftalt prøvetur samt evt. udløb af service-, forsikring, leasing- eller anden form for finansieringsaftale pr. en given dato mv.

5) f.eks. om KINTO-organisationens bil- og mobilitetsrelaterede produkter og tjenester samt historier om KINTO-organisationen og din lokale forhandler.

6) f.eks. når der kræves flere oplysninger end ved alm. kundetilfredshedsundersøgelser, så KINTO-organisationen kan lære mig bedre at kende som kunde, eller så KINTO-organisationen kan lave produkt- og kommunikationstilpasninger.

7) f.eks. så jeg kan blive inviteret til VIP-arrangementer, åbent hus og deltage i spændende konkurrencer med eksklusive præmier.

Kontakt os

Behandling af dine personoplysninger sker i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.